Web Analytics Made Easy - Statcounter

در نشست علنی امروز مجلس شورای اسلامی، درخصوص روند رسیدگی به طرح دو فوریتی استفساریه قانون تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار، سخنگوی کمیسیون ویژه جهش و رونق تولید مجلس شورای اسلامی، گزارش این کمیسیون درباره طرح مذکور را قرائت کرد.

به گزارش خبرنگار ایمنا، در نشست علنی امروز _چهارشنبه دوم شهریورماه_ مجلس شورای اسلامی، در روند بررسی به طرح دو فوریه استفساریه قانون تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار، سخنگوی کمیسیون ویژه جهش و رونق تولید مجلس شورای اسلامی، گزارش این کمیسیون در باره طرح مذکور را قرائت کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

متن گزارش کمیسیون به شرح ذیل است:

«گزارش کمسیون ویژه جهش و رونق تولید و نظارت بر اجرای اصل ۴۴ قانون اساسی

طرح دوفوریتی استفساریه مواد ۳ و ۴و ۵ قانون تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار که به این کمیسیون ارسال گردیده بود در جلسه مورخ ۰۱/‏۰۶/‏۱۴۰۱‬ مورد رسیدگی قرار گرفت و با اصلاحاتی تصویب شد. اینک گزارش آن در اجرای ماده ۱۶۱ قانون آئین نامه داخلی، تقدیم مجلس شورای اسلامی می‌شود.

سیدشمس‌الدین حسینی، رئیس کمیسیون ویژه جهش و رونق تولید و نظارت بر اجرای اصل ۴۴ قانون اساسی

موضوع استفساریه: آیا منظور از عبارت «امتیاز میانگین نمرات» در مواد ۳ تا ۵ قانون تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار مصوب ۲۴/۱۲/۱۴۰۰ میانگین وزنی نمرات تراز شده مطابق شاخص‌های آماری در آزمون‌های سراسری که توسط سازمان سنجش آموزش کشور اعمال می‌شود است؟

پاسخ: بله. منظور از عبارت «امتیاز میانگین نمرات» در مواد ۳ تا ۵ قانون تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار مصوب ۲۴/۱۲/۱۴۰۰ میانگین وزنی نمرات تراز شده مطابق شاخص‌های آماری در آزمون‌های سراسری که توسط سازمان سنجش آموزش کشور اعمال می‌شود است.»

محسن زنگنه پس از قرائت گزارش کمیسیون در صحن علنی مجلس، گفت: در این جلسه، حین بررسی مفاد این قانون، حدود هفت بار توسط رئیس مجلس، رئیس کمیسیون، سخنگوی کمیسیون و حتی نمایندگان دولت تصریح شد که منظور ما همان شیوه‌ای است که سازمان سنجش اعمال می‌کند و کلمه نمره تراز، در متن مذاکرات آمده است.

وی افزود: مستحضرید که خود متن مذاکرات به عنوان یک متن قانونی مورد استناد است. اما متأسفانه دوستان کانون وکلا این را نپذیرفتند و پس از تاکید ما در جلسات کمیسیون و بعد از آن نیز ارسال نامه ریاست مجلس به معاونت قوانین، متأسفانه همچنان بر تفسیر خودشان از این قانون تاکید کردند.

نماینده مردم تربت حیدریه در مجلس شورای اسلامی گفت: در نهایت، طرح استفساریه که آقای خضریان پیشنهاد دادند، در جلسه کمیسیون مطرح شد و کمیسیون مجدداً بر این قضیه تاکید کرد.

وی افزود: واقعاً هدف و روح این قانون، تسهیل صدور مجوزها، رفع امضاهای طلایی و رفع محدودیت‌های نابجا بوده است، لذا هر چیزی که با روح این قانون متعارض باشد، قطعاً با خود قانون سازگار نیست.

سخنگوی کمیسیون جهش و رونق تولید در پایان خاطرنشان کرد: امیدوارم امروز نمایندگان محترم با رأیی که به این استفساریه خواهند داد، این مانع را نیز از سر راه بردارند و اگر این قانون رأی بیاورد، تمام کسانی که در آزمون قبلی شرکت کردند نیز مشمول این قانون می‌شوند و مرکز وکلای قوه قضائیه باید مجدداً مطابق این قانون نسبت به پذیرفته‌شدگان اعلام نظر کند.

کد خبر 599254

منبع: ایمنا

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی نماینده مجلس شورای اسلامی نمایندگان مجلس شورای اسلامی مجلس یازدهم کمیسیون ویژه جهش و رونق تولید شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق قانون تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار کمیسیون ویژه جهش و رونق تولید مجلس شورای اسلامی سخنگوی کمیسیون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۲۹۴۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش علی ربیعی به حملات دولت به مرکز پژوهش های مجلس /نتایج سنجش‌ها را نه کتمان و نه با آن بازی کنید!

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، مرکز پژوهش های مجلس و گزارش های این مرکز با عصبانیت دولت رئیسی همراه شده است. علی ربیعی سخنگوی دولت سابق در یادداشتی در کانال تلگرامی اش نوشته است؛

آینه، چون نقش تو بنمود راست/ خود شکن، آیینه شکستن خطاست

رسانه دولت و تعدادی از نمایندگان، هجمه سنگینی به همراه موجی از اتهامات، به مرکز پژوهش‌های مجلس اصولگرا وارد کردند.

فارغ از نزاع‌های بر سر قدرت بین رؤسای دو قوه یک‌دست شده، یکی از مصایبی که نتایج آن، این‌روزها به طور ملموس در جامعه مشاهده می‌شود، از بحران آب و خاک تا تغییرات ارزشی، فضای مجازی و... بی‌اعتنایی به علوم اجتماعی خصوصا جامعه‌شناسی بوده است.



ستیز با اندیشمندان ساحت علوم انسانی، اخراج‌ اساتید و بورسیه سازی‌ها برای ندیدن و نشنیدن حقایق، بی‌تردید نتایج تلخی در پی خواهد داشت.

با بستن در هر اندیشکده و مرکز تحقیقات، دری به سوی انواع بحران‌ها گشوده می‌شود.

نتایج سنجش‌ها را نه کتمان و نه با آن بازی کنید!

۲۷۲۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901207

دیگر خبرها

  • پذیرفته‌شدگان آزمون سردفتری صلاحیت علمی دارند/ چرا سازمان ثبت اسناد و املاک بهانه‌تراشی می‌کند؟
  • اعطای مشوق‌های مالیاتی به تولید در راستای تحقق شعار سال
  • لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم سازوکار مشارکت مردم در بخش مولد را تسهیل خواهد کرد
  • لایحه بودجه و برنامه در دستورکار مجلس/اسامی غایبان جلسه
  • واکنش علی ربیعی به حملات دولت به مرکز پژوهش های مجلس /نتایج سنجش‌ها را نه کتمان و نه با آن بازی کنید!
  • صدور الکترونیکی مجوز‌ها پیش‌نیاز توسعه اقتصادی و تسهیل مشارکت مردم در کسب‌وکار‌های خرد
  • حمایت از کارگران رونق تولید و بهره‌روری را ارتقا می‌دهد
  • خبر جدید درباره لایحه عفاف و حجاب از زبان رئیس کمیسیون ویژه
  • دیوان محاسبات گزارش تفریغ بودجه را به موقع به مجلس داده است
  • دیوان محاسبات گزارش «تفریغ بودجه» را به موقع به مجلس داده است